про маму...

Задерся чубчик...Ти летиш у простір
із посмішкою янгола в очах!
У тебе вже з"явився перший зубчик
і перші кроки у життєвий шлях!
Маленька квіточка у райському саду,
ти-ясна зірочка в блакитнім піднебессі!
З тобою і любов моя воскресла-
ЇЇ до милих ніжок покладу!
Звернути гори, зупинити течію,
вблагати непокорене цунамі...
заради Тебе- все під силу Твоїй мамі!
Моє маля!Я так тебе люблю!!!


Рецензии