ТИ МЕНЕ НЕ КОХА Ш

Ти мене не кохаєш.
Ну, а я, що я можу зробити?
І чудово ти знаєш,
Як же важко мені не любити!
Ти мій сонячний світ,
Але разом нам,милий, не бути.
Як від тебе піти?
Як кохання своє позабути?
Вирви серце мені
І розріж на маленькі шматочки.
Ну, а потім поїдь
До своєї дружини і дочки.
Я для тебе ніхто,
Ти для мене - як сонце і вітер.
Я з тобой розділю
Все чекання останньої миті.
Ти мене пригорнеш,
Поцілуєш, мабуть, на прощання.
І не будеш ти знать,
Що розбиті мої сподівання!
       13 апреля 2001г.


Рецензии