поздравлялка в ДР ramil...

суровый штиль
сухой фитиль
с надрывом балалайка spiel
талантлив Бриль
высокий стиль
папА сломал автомобиль
под острый киль
двенадцать миль
а под подушкою - "Ich will"!
"Манчестер" - "Лилль"
для простофиль
плюс, тупо в рифму - "звiдусiль"
Та прямо в цiль
Де хлiб та сiль,
Твiй день народження, Рамiль!

----
2 марта, 2008, Живой Журнал


Рецензии