Тихий смуток

   

       Тихий смуток навіває
       Осінь золота,
       В пишні шати одягає
       Села і міста.
       Тепле літо спалахнуло
       Блискавкою вмить,
       Так кохання промайнуло
       І кудись біжить.
       Може, треба наздогнати,
       Повернути знов?
       Та ні літо не вернути,
       Ні мою любов.
       Тихо скотиться сльозина
       Краплею роси...
       Ти, журавко, в синє небо
       Смуток віднеси.
       Світла осінь і прозора,
       Як моя печаль,
       Синє небо неозоре...
       Тільки літа жаль...
       


Рецензии