Не згадуй час де ми були розлучн

Не згадуй час де ми були розлучні,

Коли бентежив лютий снігом край,

Коли цвіли в душі мов квіти штучні

Образи на життя. Ти забувай

Тернистий обрій згублених емоцій,

Де сіяла гроза нестримний страх.

І оживало серце із пропорцій.

Лишився в глибині байдужий прах...

Не згадуй час де тріснуте обличчя

Мозаїкою линуло в тунель...

І принципів життевих протиріччя

Тягнули в різні сторони шинель...

Нехай зітреться все в душі куточках,

У них є місце для ласкавих нот.

Я жити буду в сонячних рядочках

Серед небесних квітів, плинних вод...


Рецензии