Ти напишеш любов пов сть...

Ось і день заглянув у вікно...

Дощем та перлинами болі...

Ти солодке моє вино...

П`ю, торкаючись губ поволі...

Ось і тягнеться казка на двох...

Лебединою піснею ніжно...

Серед тисячі інших думок...

Я одна лиш твоя... білосніжна...

Не зникає мелодія мрій...

Ось її хроматична впливовість...

Доторкнувшись вустами до вій,

Ти напишеш любові повість...


Рецензии