Остання мить разом

Ти дай мені почути цю останню мить,
І дай мені цю мить запам’ятати,
Хоч ти мене і зовсім не любив,
Та дай мені хоч трошечки зізнатись.

І хочу я, тобі усе сказати,
Як хочу ніжної торкнутися роси,
Хай ледве, ледве зазіхати,
На радість сонячному промені.


Рецензии