When dreams come true...

When dreams come true,
When autumn express your mind,
I can say: “I love you!
You are friendly and kind.”

When the autumn in rains
My heart is extremely enough,
Just believe in this saying:
I am crazy in love.

When the lights in the night,
Like a picture of us in future,
More then words (like a knife)!
Just believe in this future!!!

When dreams come true,
My heart is extremely in love,
Just words : I love you!”
But for love it’s enough!

When the autumn in rains,
And all love dreams come true,
Just believe in this saying:
I can’t smile without you.

When the lights in the night,
Like a picture of us in future,
More then words (like a knife)!
Just believe in this future!!!


Рецензии
Очень понравился текст.. Как с вами можно связаться?.. Давно написала красивый блюз с текстом на русском, но тогда ещё не знала, что стану петь на английском

Евгения Першина   24.03.2015 01:38     Заявить о нарушении
Добрый день, Евгения! Ответил Вам в личном сообщении.

Алексей Меркулов-Седой   25.03.2015 16:43   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.