Тонка струна

Душу давить порожнеча слова
Тож недивно,що самі собі
Пускаєм кулі часом в голови,
Закусивши зойки на губі...

Шлях у всіх кінчається труною...
Кожному призначена межа,
Де порветься тонкою струною
Муками натягнута душа...


Рецензии