***

Прысніся мне, казка, прысніся!
У сне ты рэаллю зрабіся!
Я буду ў ей Папялушкай,
З такой знакамітай мянушкай.
І злыя дурныя сястрыцы...
Не! Гэта не будзе мне сніцца!:-)
І прыдзе мой прынц са шкарпэткай,
Адразу ж зраблюся какеткай,
І ножкай прытопну я смела:
,, Дазвольце сама я памеру...”
,,Ах, яна Вам у самы раз!”
Усклікне прынц мой у той час...
А далей... Што далей?
Прачнуся і…мігам на пары:-)


Рецензии