Мрiя

День минає безкорисно,
Потрапляє в лави ночі.
Я сумую, не навмисно
Про тебе мрію, тебе хочу.

Хочу чути твої звуки
Твоїх губ твого обличчя,
Хочу впасти в твої руки,
Тебе бажаю, тебе кличу.

Будь зі мною справжньою.
Покинь мої малюнки-сни.
Склади таку компанію,
Щоб сум зумів піти.
…Від мене в пекло.
…Тебе благаю!

І чим далі, тим сумніше:
Божеволюю, мовчу.
Не лякай, прошу – тихіше…
Я чекаю мрію ту.

Стіл накрию, блюз поставлю,
Квітами встелю кімнату.
Знаю, хвилювання зайві.
В котрий раз не буду спати.

Я чекати буду доти,
Поки кров у мені є,
Поки не почую кроки
Тієї, котра глузд зірве.

Будь зі мною справжньою.
Покинь мої малюнки-сни.
Склади таку компанію,
Щоб Сум зумів піти.
…Від мене в пекло.
…Тебе благаю!


Рецензии
хит группы "One Way Road"!!!... а то!... ))

Аккли Мацио   04.10.2009 05:45     Заявить о нарушении