Ос нь

Настала осінь-
Пора чудова,
Між тим похмура.
Невже кінець?
Екзистанційна прірва-дура,
А я у ній...
Ото піздець!
І знов прийшла
Хондра-холера
Невесело мені.
І плаває якогось хєра
Лайно в Дніпрі.
Стою сама,
Здійнявши руки,-
Мов гілки тополі,-
Вгору.
Захопили ****і-суки
Цноти світ...
В осінню пору
Не побачити веселку
Із вікна дому.
Лише кон*як у каві
Знімає втому.
Герої...
Марнославні і лукаві
На жовтих сторінках.
*****, книжки!
Гнилі ізгої
Сидять у печінках,
Верне кишки.
Візму заплакану подушку,
Курну гашиш
Й прошепочу йому на вушко:
Коханий, спиш?
Він розплющить очі,-
Усюди ніч глуха,-
Заплаче і охіріє.
Чим тут зарадиш-
(хіба що верхи сядешь ;-)
Осінь... Меланхолія...


Рецензии
Сонечко,не сумуй!!!!!!1
Все буде добре!!!!
:)

Женя Тимошенко   06.10.2008 19:46     Заявить о нарушении