Динамо Ки в в та Спартак Москва

«Динамо»(Київ) та «Спартак»(Москва).

Для вболівальників футболу
Не є вже дивним отой факт,
Що б’ються до смерті на полі,
«Динамо»(Київ) та(Москва) «Спартак».

Напередодні матчу у Москві,
Який відбувся два тижні по тому,
Ганьбили Україну «м’ясники»,
Фанати « Спартака»,любителі футболу.

Мов той бджолиний рій, гуділи « Лужніки»
Коли «Спартак» влучив в наші ворота.
Та що рахунок буде аж «4-1»,
Ніхто не ждав такого повороту!

 «Динамо» вирвалось вперед! Затихли «Лужніки».
Ах! Як красиво наші хлопці грали!
Понуро йшли до дому «м’ясники»,
Подібної поразки ще Москва не знала!

Кияни зараз на гостей чекають тут ,
І на «Динамо» всі надії покладають,
То нумо хлопці! Дайте жару «Спартаку» !
Хай знають наших й Україну поважають!


Рецензии