Втрачен таланти

Втрачені таланти

Богата Україна на людей яскравих,
Людей талановитих, незвичайних,
Які, трапляється, через чиюсь недбалість,
Відомість за кордоном набувають.

Шахісти, вчені, співаки, поети,
Не раз чужі країни прославляли.
Чому не бачила ,Україно, де була ти,
Коли вони країну залишали?

Невже тобі і серце не щемить,
Коли їх бачиш під чужими прапорами.
Своїх спортсменів слави мить,
 Яку не можуть святкувати разом з нами?
       

Мі віримо, та не втрачаємо надію,
Що ті згадаєш про своїх дочок, синів.
І в Україні, хай здійсняться їхні мрії!
Втрачати їх тобі великий гріх!

Катерина Андрієнко


Рецензии