Раз, два, три...

Зловлено й підхоплено
тихо
на ходу.
В"язка в"ється,
мов чотки намолені.
Тихо.
Не зірвусь.
Раз.
Звалилось нА голову.
Безвинним наливать вина.
Міць і слабкість -
порівну.
Я ж собі дана.
Два.
Відлуння посмішок.
Тиша й переляк.
Три.
Немає дихання.
Може, Божий знак?

Раз.
Відтяли голову.
Два.
Її знайшли.
Три.
Чужії рученьки.
Боже, поможи.


Рецензии