Перша н ч

Дивним суцвіттям зірок перша ніч нас чарує...
Шепіт, глибокий і ніжний,-оксамитом цілує..
Зорі- ті очі! І в них мушу я потонути...Першої ночі з Тобою мені --- Не Забути...
Тільки б відчути з тобою осіннє повітря...
тільки б з тобою змогла б я піднятися в небо...
Там мої крила злетіли б на самий край світу...
Тільки для Тебе!!!
Тільки--- для Тебе...


Рецензии