Nankor sevgi

Seven ne qeder severse,seven bir o qeder nankordur.Bir gun intihar edecem,sebebide sen olacaqsan.Gunler sonra xeberi dostumdan alacaqsan.Belke uzuleceksen,belkedesevineceksen ne bilim.Sen ne dushunursen dushun..Onu bilki,olende bele seni sevirem deye olecem......


Рецензии