Я дивлюся у небо нiчне

Я дивлюся у небо нічне:
Он зоря пролетіла і згасла,
Як коротке життя чиєсь,
Залишивши біляве пасмо.

Я дивлюся у небо нічне
На розбитий Чумацький шлях.
Ціла вічність отак промайне,
Як нічний невпізнаний птах.

Хлопчик дивиться в небо нічне:
Пролечу я зорею і згасну,
Закінчиться життя земне,
Відійду я у вічність прекрасну.


Рецензии
Вдохновенно! Жизнь прекрасна вопреки всему!

Татьяна Щербачёва   14.11.2019 23:29     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.