Secret

Secret,secret,I know one,
different life has just begun,
secret changes you at once,
you became so strange at glance,
a friend becomes a trend so much,
an easy end is hard to touch,
secret very hard to keep,
keep it even when you sleep,
stolen secret like a knife,
very sharp and cuts your life,
secret ties two friends forever,
if the friends are very clever.
If the secret cleverer than master,
than it will be a disaster.


Рецензии