Бабье лето

*
Бабине літо
павутину пряде на пізній капусті –
її головки на голім городі,
мов осінні троянди
розквітли

*
Бабье лето
путину прядет на поздней капусте –
ее головки на голом огороде,
словно осенние розы
рсцвели.


Рецензии