Иконостас. акварель автора

*
Іконостас
з червленого листя.
Осінь ступає…
Десь у горах, на хорах
спів лунає.

*
Иконостас
с коричнево-красного листя.
Осень идет…
Где-то в горах, на хорах
пение звучит.


Рецензии