Солнце

*
Сонце
нахильці п’є воду з річок,
аби вгамувати спрагу, -
розум схмелів у спекотному шалі
думок.

*
Солнце
прямо с рек пьет воду,
лишь бы уталить жажду, –
ум спьянел в знойном бешенстве
мыслей.


Рецензии