м1ж нами

не говори, прошу, про близкість - не тепер,
коли болить мені про тебе навіть думка.
я погубила дні... серед неспогадів - моїх химер
блукаю нині тінню - тихо, мов безумна...

між нами - ненароджений чорнявий син
з великими веселими очима
й дванадцять довгих, неземних годин
та зустріч - нездійсненна і... єдина...


Рецензии
Портал русский - стихи украинские) а душа?

Александр Данканич   05.02.2009 14:38     Заявить о нарушении
а душа - Божья...))))

Мирослава Данканич   21.04.2009 10:41   Заявить о нарушении