ангел

ангел безгрішний на кручі стояв.
в погляді - сум, одинокість, любов...
хто ти? навіщо на Землю зійшов?
бачили всі, та ніхто не пізнав...

сльози... чи, може, ранкова роса?
стиха торкнувся рожевих зірок...
міцно тримай, бо до прірви - лиш крок!
плачуть над нами святі небеса...

в Бога за мене прощення просив:
змито сльозами пекельне тавро -
я нахилюся підняти перо
ангела - того, що в небо злетів...


Рецензии