amarte as1...

amarte asi... я відстала від моди
і, напевне, найбільше грішу:
я кохаю тебе не за вроду,
а ночами ще й вірші пишу...
полюбила я зоряні очі
у густому обрамленні вій -
і відтоді, як снишся щоночі,
я не можу позбутися мрій.
я не робот тепер - людина:
тихо в серці живе любов,
а контрастом - серпнева днина
серед криги: то світ захолов...
і в байдужості пустоцвітом
покоління моє цвіте:
підростають жорстокі діти,
мудрість, шана - у вічність йде...
ця реальність - ціна прогресу:
нам під силу змінити світ!
я до тебе швидким експресом
відішлю свій палкий привіт!





___________
*amarte asi - кохаю тебе так... (ісп.)
       

       


Рецензии