акс1ома

я не змирюся, що усе тепер даремно,
бо я люблю тебе усім своїм єством.
втомилася доводить теореми -
так, наче ми не знаєм аксіом...

вони прості - без доказів й пояснень:
любов - константа вічності й весни.
а ти пішов: розгублено й дочасно -
а я залишилась, бо й досі вірю в сни.

не любиш... про любов мою не знаєш -
життя незвичне, хвороблива втома...
а я усім єством тебе кохаю -
і тим тебе рятую. аксіома.


Рецензии