Слова

Великі, пророчі,
чудові, прекрасні,
(до рими охочі,
але передчасні),
грайливі, суворі,
святі, благородні,
мов зірки і зорі
завжди, як сьогодні.
Інтимні, приватні,
дзвінки, галасливі,
і вдарити здатні,
й занадто чванливі,
солодкі, нудотні.
відверто двозначні,
незрілі, холодні,
занадто гарячі,
значні, невиразні,
багатослогові,
порожні, заразні -
всі разом у мові.

Поставити важко
ні плюс ані мінус...
Є слово-комашка.
є пісня, є вірус.
Гуртом і докупи -
бридке та приємне.
Гризи шкаралупи!
Шукай достеменне!

Веселі, тужливі,
спокійні чи ратні -
ЄДИНО МОЖЛИВІ,
ЄДИНО ПРИДАТНІ!


Рецензии
супер!дуже сподобалось.і читається легко, і торкає...

Св Иванна   19.08.2008 17:16     Заявить о нарушении
Дякую, Іванно, на добрім слові! Ви в мене перший рецензент! Хай Вам щастить!

Бык Бодастый   20.08.2008 11:02   Заявить о нарушении