Роберт Геррик 1591-1674 К Сильвии

Роберт Геррик (1591-1674)

К Сильвии

Нет, Сильвия, не буду в униженье
Молить я дней счастливых возвращенье.
О, будь же милосердною святой,
Меня своею клятвой удостой.

570. To Silvia.

No more my Silvia, do I mean to pray
For those good days that ne'r will come away.
I want belief; O gentle Silvia, be
The patient Saint, and send up vows for me.


Рецензии