Жан-жаКта, махаббатым...

Жан-жаКта, махаббатым,
Мен сенi елестетемiн!
Дидарынды ко'ргiм келдi,
Керемет менiН эйелiм!
Ку'н жарыГында, жаным -
Мен жанарыНды ко'ремiн!
Аспанда, ГашыКтыГым -
Бет келбетiНдi iздеймiн!
ЖУлдызда, жан серiгiм -
СУлулыГыНды сеземiн!
Жанбырдан, о су'йiктiм,
НэзiктiГiНдi э'серленемiн!
Мен сенi барлыК жерде
Ко'з алдына елестетемiн,
Сол себептi жарыК ду'ниеде
Мен тек сенi о'те Катты су'йемiн!


Рецензии