У Морквини iменини!

У Морквини – іменини!
Запросила цвіт родини,
Запросила на обід
Майже весь городній рід.
Йде у гості Капустина,
А за нею - Цибулина,
Йдуть Буряк, Томат, Квасоля,
Ще й смаглява Бараболя.
Поспішає Кріп, Петрушка,
Вже грибна чекає юшка,
ПампушкИ смачні, сметана.
Ось Часник ступив на ґанок:
- Відчиняй нам, господине!
Борщ прийшов на іменини!


Рецензии
Вкусненькое стихотворение :-)

Ольга Алёнкина   23.11.2008 11:37     Заявить о нарушении
И такое бывает:)

Спасибо, Ольга!

Тамара Борисовна Маршалова   23.11.2008 14:36   Заявить о нарушении