Майже за Шекспiром

Ми удвох. Такий простий сюжет.
Сигаретний попіл дотліває.
О ранковий плач усіх Джульєтт:
- Змилуйся, о Господи, світає!

Тільки перший промінь розімкне
Рук твоїх солодке павутиння.
Нас розлучить ранок, зовсім не
Докори нечистого сумління.

День ламає ночі силует.
І нічого вічного немає.
О ранковий плач усіх Джульєтт:
— Змилуйся, о Господи, світає.


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.