Зустрiч з Ангелом ч. 8. Чай чи вiдвар?

Заходь не бійся їсти будеш?
Спиталася мене вона
Чого у лісі вовків будиш?
Тобі що інших діл нема?
 
------Rem
Як голос я її почув
Забув як зватись і де був
Неначе в прірву провалився
І язика свого ковтнув
 
Не чув в житті я ще ніколи
Щоб голос в дівки такий був
Мабуть сирени навіть голі
Замовкли б слухавши його
 
Лунав мов пісня солов’їна
Ні, навіть краще за птахів!
А так, говорить як дитина
Лише б за це її любив!
------
 
Та я гуляв оце тут поряд
Ходив у Ліс по тринь-траву
Оце раскажу зара сторі
Оце несу вже я пургу.
 
Сідай, за стіл наллю відвару
Щоб не боліла голова
Від вовків дам тобі приправу
І не потрібна та трава
 
-----Rem
Як скаже голосом своїм
Я аж ту ложку з чаєм їм
Лишень би слухати її
Хай віддихають солов’ї
------
 
Спасибі, краще вже мені
Аж піт пішов від тій фігні
Мені вже краще, я казав?
І хто мене так покарав?
 
Я п’яний щось від цього чаю
Піду до вовків в їхню зграю
Нехай тепер вони тікають
Як підпалю пучок трави
 
Посидь ще трохи не ходи
Попалиш потім ще трави
Не хочеш з нами пошмалить?
Оленка глянула, на мить.
 
Я не шмалю, дурних нема
Зламати хочуть дикуна
Щось мають із зімной зробить
Тому і хочуть накурить
 
Посибі, дівчини ви гарні
Але затрати ці всі марні
Я з вами трохи посиджу
Понюхаю та побіжу
 
Ще трохи чаю. Покурили
Печене все що було з’їли
Та вже й додому йти пора
Бо північ вже давно була
 
----Rem
Оце історія така
Знайомства Хлопця дурака
Та гарної Принцеси Ночі
Із зграї Дикого вовка.
***
Прийшов додому, сам не свій
Як взнати, хто цей Ангел мій?
Що за дівчина то така?
Невже Принцеса Вожака?
-----


Рецензии