Зустрiч з Ангелом ч. 5. Чи була дiвчина?

----Rem
Пішла, а може й не була?
А може це примарилось мені?
Невже в дівчатах стільки є краси?
Мабуть це все наснилося у сні.
 
Щось загулявся я сьогодні у ночі
Лягати требо буде зверху на печі
Бо ще чогось привидиться у сні
Та буду легкою добичею тоді
--------
 
Все може буть, все може статись
В ночі всі можуть закохатись
І Ангела собі знайти
Таке ж насниться у вісні
 
Не треба було в ліс ходити
Вовків голодних тих будити
Не снилися б вони мені
З дівчатком гарним у ночі
 
Дівчина та ще не проста
Принцеса зграї Вожака
Волосся наче водоспад
Блищить мов в небі зорепад
 
Від тіла сяйво скрізь іде
Аж засліпила вмить мене
І квіткою в ночі розквітла
Що з лісу стала б всім помітна
 
Оце історія така,
Дівчину встрів я Вожака
Та добре що було в ночі
Заліз і спав аж у печі
 
До двері стола підтягнув
Та на замки усе замкнув
У вікна подушки попхав
Траву спалив та кіл дістав
 
Вугли по хаті покропив
Свячену воду скрізь полив
Ікону витяг з під коврів
Прибив цвяхами до дверів

Та біля печі й навкруги
Я сіллю висипав круги
А Щоб їх пика не знайшла
На шию кинув часника

Говорять що в ночі у ліс
Де виріс в річці там комиш
Де на горі засяє сяйво
Приходе краля дуже файна
 
Та не проста дівчина та
Принцеса зграї Вожака
Від неї сяйво у ночі
Неначе вогник від свічі

А поряд з нею вовча зграя
Мов військо кралю захищає
За ними в слід ще кожани
Вампіри ночі й лякуни

Таке мені розповіли
Хоч лізь у дірку що в печі
Та закладай туди млинці
Щоб не знайшли Вовки вночі
 
Так цілу ніч я там і спав
Всі ребра мабуть поламав
Та спина з ранку вся боліла
Неначе впав на гострі вила
 
Крутився довго у печі
Бо стіни були затісні
Дівчина снилася мені
А може це не у вісні?
..........


Рецензии