Голосуй за

       

Чи повилазило вам люди,
Що ви не бачите брехню?
У ваші вуха ллють любов Іуди,
А як до діла – то підсовують свиню!

Чи багатії піклуються народом?
І звідки взялися вони? –
Якщо ми всі Радянським родом
І з зарплатнею у однакові рублі!

Від чого нам надали «незалежність»
Перевертні у владі УРСР?:
Від тих здобутків, до яких всі мали приналежність,
Або від пам’яті батьків, шановних до тепер,

Від Батьківщини, у якій усі народи
І захищали, і відроджували їй життя.
Тепер АОН УПА - це патріоти,
А інші – мають відійти у забуття!

Що ж мають боронити наші діти
У лавах Армії? Своїх батьків?
Та ні! – Можливість далі багатіти
Бюрократичній касті крадіїв.

Патріотизм тепер роздмухують з нацизму!
Як і тоді, коли ніхто не запитав народ:
Чи прагне він до дикого капіталізму,
Чи ліпше налагодити соціалізму флот?

Прибрати лише було крадіїв,
Перевертнів, хабарників і спекулянтів,
Нацистів, закордонних холуїв,
Продажних суддів і міліціантів!

На то місць – «любі друзі» зазіхнули
На царювання в нашому краю,
Пухнасті білі шкіри натягнули,
Самі ж вовками сунуть до «раю».

На допомогу залучають НАТО,
Щоб захищав їх звідусіль.
Їм США – за панібрата,
ЄЕС – потрібніший за сіль!

А щоб народ їм не чинив супротив,
І не повернув загарблене майно,
Його «бандитами» цькують голосувати ПРОТИ,
Хоча самі – таке саме лайно!

Коли збагнеш ти це? І обереш у владу
Не тих, хто захищає олігархів клан,
А тих, хто зубожіння здатен подолати,
З ким разом ЗА майбутнє УСІМ нам.


Рецензии