Шалена пристрасть

Для тех, кто не понимает украинский язык - русский вариант.
" Сумасшествие"

http://www.stihi.ru/2008/07/31/2373

ОСОБАМ ЦЕЛОМУДРЕННЫМ ЛУЧШЕ НЕ ЧИТАТЬ! И ДЕТЯМ ДО 16-ти лет тоже...

*
Не чекай рятунку,
Не проси.
Не прохай навдовзі
Зупинитись.
Ти облиш, коханий.
Уві сні
Це мені роками
Вже наснилось.

Не для того я чекала
Мить,
Щоби зупинитись
Предостанньо.
Не заснеш ти поряд!
Бо не спить
Вже багато літ
Моє кохання.

Буду тіло чавити твоє,
Доки все не вичавлю,
До краплі.
Доки тіло стане
Нічиє,
Ворухнуть не зможеш
Навіть пальцем.

Доки не засвітиться зоря
Насолодою і ніжністю страждання,
Відштовхнеш мене ти навмання,
Бо свідомість втрачена з коханням.

Ти штовхай мене...
І кидай тіло ниць.
Розривай горячими губами,
Ті бурхливі ласки до синців...
Ти сліди лишай мені зубами.

Я тебе нап'юся досхочу.
Та роками спрага не вгаває.
Я своїми мріями лечу
Закружлять у вихорі бажаю.

Щоб від палких дотиків моїх
З пестощів свідомість шаленіла.
Поцілунків подихи п'янкі
Нам з тобой в ночі дарують крила.

Думки в мрії тануть без обмежень.
Пам'ятай назавжди щастя мить.
Подаруй мені свою бентежність.
Пам'ятай небес моїх блакить.

І проблеми в тілі проростуть.
Бо уже не зможе сперечатись,
Вже не витримає шал напруг,
Розірветься.
На шматки.
На частки.

І впаде додолу,наче пил,
Не прикривши рештками ємоцій.
І чуттєвість, що проб'є надмір,
Кожним дотиком розіб'є мозок.

Навколішки, подумки, впаде.
І благає- не торкатись оком.
Навіть погляд для тебе буде-
Пестощі, що в подумках жорстокі.

Божевілля соковита мить.
Тіло запрохає відпочинку.
Як ковтка повітря.
Як просить
Милості, бажанного зупинку.

Неможлива розкіш - сон для нас.
Бо тебе бажала я роками.
Я не вибачаюсь.
Прощавай.
Незабутня пристрасть
Поміж нами.

31.07.2008

Щиро дякую за поміч в редагуванні вірша Лесі Романчук.


Рецензии
"Поцілунків подихи п'янкі
Нам з тобою подарують крила!" - не побачила, чи лишила?
А ще треба отой катрен з навколішками прибрати - не принципово якщо!
Все інше сподобалось дуже!
Я не можу так емоційно!)))
З теплом, я.

Соловей Заочник   10.09.2011 21:50     Заявить о нарушении
Света, вот нужно тебе было рецки писать?)))почитала бы и ушла тихонько.Это ведь даже не стихотворение,это конспект!

Спасибо тебе.

Ника

Ника Вербинская   10.09.2011 22:03   Заявить о нарушении
Ты поправь конспект-то, а то в чистовике ошибки будут!)))))))
Твоя - я.

Соловей Заочник   10.09.2011 22:53   Заявить о нарушении
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.