Байка

Зустрілись якось два сусіда,
Один і каже :"Чуєшь, діду,
Дивлюсь на тебе і сміюсь..
Не вмієшь працювать, дідусь...

Ну хто тримає так лопату ?
Хто вчив тебе ось так копати?
А я б моторчик приробив
І швидко все б переробив.

І за якусь отам годину
Перекопав би городину..."

"Ну бачу, сину, ти мастак,
А свій город не можешь так ?...
Бо я вже закінчив роботу ,
А ти не зробишь й до суботи ..."


Рецензии