лиш ти

там, за обрієм, - тільки ти.
ти й по цей бік мого буття.
ми з тобою звели мости,
щоб з’єднати в одне життя
дві самотності, двох людей,
міліарди думок, ідей,
безліч ніжних ночей і днів,
найсолодших у світі снів...
______________________
я чекатиму. ти прийди.
тут, у серці моїм, - лиш ти.


Рецензии