зах1д

вечір... на обрії мрій моє серце сідає у води твоєї душі
місяць по небу зірки розкидає - сяють, мов очі твої...
тихо... так тихо, що чую бажання, пристрасті ніжне тепло -
вірю, що буде це з нами... знаю, що завжди було...
дивний цей захід на березі щастя - квітами повна земля.
я задивлюся на тебе, коханий: бачиш - твоя.
ти - зовсім поруч від мене сьогодні, я - незбагненно близька:
з нами назавжди світання любові. хвилями грає ріка...


Рецензии