Веселка

На випадок щастя червоним кохання малюю,
На випадок літа зірву золоті помаранчі світанку,
На випадок ночі жовтаве нас сонце здивує
Наступного ранку... на випадок ранку.

На випадок снігу згадаю зелені Карпати,
На випадок зливи - блакитне весняне небо,
На випадок того, коли не зумію на тебе чекати,
Куплю собі синій білет на літак, що до тебе

Летить...

І виблискує срібним крилом...

І ріже навпіл мої заповітні бузкові мрії...

(На випадок ти вже не зможеш -
Кохаю. Надіюсь. Вірю.)


Рецензии