Знову йду

Я знову йду… В мені руїни…
Через хаос розритих ран…
В обличчя – вітер без упину…
В очах: ні страху, ні бажань…

Сніг мереживом спадає
На чорне шмаття від життя…
Під ногами лід зникає
У світло-темряві злиття…

Зриває крик із потойбіччя
Демон всіх моїх видінь.
Нервово-стомлене обличчя,
Ховає погляд в далечінь…

А я все йду. В мені руїни…
Вогнем горять наскрізні рани…
В обличчя – вітер без упину…
Я – Спокій в межах урагану.


Рецензии