Чапи-чапи - для малят

Чапи-чапи… Від задухи
Бігли містом капелюхи.
- Сонце гріє з півдня стану,
На осонні майже тану, -
Каже перший капелюх.
- Тільки сонце - це наш друг! -
Другий тут відповідає. -
Кожен, певно, пам’ятає
Те, що влітку, при задусі,
Все спасіння в капелюсі.


Рецензии