почти без знаков препинания

Кохання немає
Коротка розмова
Любові немає
Біжи, не кажи
Спокою немає
Навіщо ж я знову
Людину пускаю
У тайни свої?

Гаяти час – не треба!
Що нас чекає? Небо!
Просто не вір мені, любий
Без тебе МЕНЕ не буде...

Кохання існує?
Довічне питання
Довіра існує
У променях сліз?
Цілунок існує
Такий, що врятує?
Чи зможу до тебе
Зробити я міст?

Гаяти час – не треба!
Що нас чекає? Небо!
Просто не вір мені, любий
Без тебе МЕНЕ не буде...

Милий, я кохаю
Знаєш, я кохаю
Бачиш, я кохаю
Я ТЕБЕ ЛЮБЛЮ!


Рецензии