Три сестри

Ти вибираєш — то бери,
Хотів — то маєш — раз, два, три,
А з ким і як — то речі неістотні.
Є у кохання дві сестри,
Є у кохання дві сестри,
Ті дві сестри — Свобода і
Самотність.

Свободи прагне кожен,
Але не кожен зможе
Її сестру прийняти без образи,
Не стукає, мов злодій,
Вона у серце входить,
І нам тепер із нею жити разом.

На все є час і є пора,
Якщо то гра — то чесна гра,
А якщо ні — обличчям до болота.
Якщо минув любові час,
Якщо минув любові час,
Нехай мені залишиться свобода.

Ти вибираєш — то бери,
Хотів — то маєш — раз, два, три,
Але існують речі несумісні:
Любов — десятий раз на "біс"!
Свобода завжди буде "міс",
Вона ніколи не буває "місіс"!
1996


Рецензии
О, так "міс", але ще є одне "міс" - і це приходить разом зі свободою.

Юрий Лазирко   15.07.2008 21:11     Заявить о нарушении
Це яке таке міс? I am missing you?

Леся Романчук   27.07.2008 16:38   Заявить о нарушении