Ми народились королевами

Усі ми народились королевами,
Ходити в черевичку кришталевому,
І щоб перед палацом екіпаж,
І шлейф аби носив вродливий паж,
Бо хочеться так бути королевою
Бодай на день.

Нам долю вистеляйте килимами ви —
І будемо ми добрими й ласкавими,
І ніжними ми будем водночас,
Але любіть, любіть до скону нас,
Бо хочеться так бути королевами
Бодай на ніч.

Нас зодягайте у шовки і золото —
І в сімдесят світитиме нам молодість.
А хочете — у джинси зодягніть,
Але любіть нас, віддано любіть,
Бо хочетьсмя так бути королевою
Бодай на мить.

І от останній пісеньки куплет
І в ньому я розкрию вам секрет:
Тоді лиш королеві вдасться роль,
Коли у неї поруч є король.

Бо спробуй довго всидіти на троні,
Як поруч чудо в пір'ї і в короні,
А хочеться так бути королевою
Бодай на день,
Бодай на ніч,
Бодай на хвилину!
1998


Рецензии
Аби лиш королі голими не ходили, то і королевам житиметься
не абияк. :)

Юрий Лазирко   15.07.2008 21:08     Заявить о нарушении
Ой, слушно ж! Бо нинька ті королі світять голим пузом, а королевам що - стриптиз?

Леся Романчук   27.07.2008 16:37   Заявить о нарушении