2

чарівна мить, коли ти поряд
й чарує душу дивний погляд
відчую ніжний дотик рук
іще хоч трохи отих мук!
і поцілунками покрить все тіло
це те, чого би так хотілось
у тобі звіра розбудити
і цілу ніч його любити


Рецензии