4

раптом стало сумно
хоч навколо й шумно
я засумувала
й смс набрала
думки линуть вдалечінь
де блукає чиясь тінь
де чиясь усмішка
звеселяє трішки
де блукають дивні очі
що забрали сни дівочі
де лунає голос рідний
там де зараз ти мій ніжний


Рецензии