9

Я на смс чекала
Та надія вже пропала
Позабула моя киця
Так нікуди не годиться
Я сумую, я чекаю
Віршика йому складаю
Може відповідь прийде
Серце радість обійме
Сонце підмигне тобі
Щоб подумав ти собі:
Треба надіслати вмить
Поцілунок – хай летить
Нехай знайде адресата
І принесе присмак свята


Рецензии