11

немов весняні квіти
заквітла і душа
і хочеться летіти
а я лише пішла
і крил не вистачає
щоби взлетіть до неба
побачить, хто шукає
кому ця птаха треба
щоб прилетіть в обійми
гарячі, ніжні, рідні
сховатись від пітьми
відчути, що ми вільні
від суму, бід, жалю,
бо я тебе люблю!


Рецензии