Кун-iспеттес перiштем...

Кун-iспеттес перiштем,
Былтыр еске ал – коктем,
Гулденген, эсем мамыр,
Серуендерымыз! Жыл
Ендi содан берi оттi,
Бiрак мен тек сенi оте,
Жап-жап-жап-жаксы коремiн!
Ойымда – тек сен, эйелiм!
Гажайып менiн кызым,
Мен сенi ынтыгамын!
Бэрi бет келбеттерiн -
Керемет, нэзiк! Сенiн
Денен – сымбатты, кунiм!
Тек сенi аймалаймын!
Журек шаншиды, кудайым!
Ансарым, сенi ойлаймын!
Букiл жарык дуниеде
Тек сенi шiлемiн! Лезде
Мен сенi ушып келермiн,
Тек менi шакырган келердi!


Рецензии