15

цілую, цілую, цілую
і посмішку свою дарую
не знаю, не знаю, не знаю
чому тебе так я бажаю
ці очі глибокі-глибокі
поцупили раптом мій спокій
не хочу до болю-до болю
тебе відпускати на волю
минеться? минеться? минеться?
можливо... та зараз нейметься
щоранку, щодня та щоночі
дивитись у ці дивні очі.


Рецензии